Nu gesloten
Stuur een mail

Kom langs in Malle

Word je liever persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Bezoek onze winkel in Malle waar we je graag adviseren bij het maken van een keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkel kun je contant afrekenen en betalen met Bancontact.Openingsuren van onze winkel

Vandaag gesloten

Kijk gerust even binnen

Klik en sleep met je muis over de foto hiernaast om rond te kijken in onze winkel.


Hoe kan je ons vinden? Simpel.

We leggen het je even uit

Antwerpsesteenweg 308
2390 Westmalle
België

 • Vanuit Antwerpen (E313 en E34)

  Houd op de E313 rechts aan en volg de borden voor Eindhoven/Turnhout. Neem vervolgens de afslag 20-Zoersel richting Zandhoven/Malle. Volg op de rotonde de 1ste afslag naar Rodendijk/N14. Blijf de baan volgen en ga rechtdoor over één rotonde. Sla in Zoersel Dorp linksaf op de Westmallebaan. Aan het einde van deze weg komt u op de Antwerpsesteenweg terecht. Sla linksaf en u ziet onze winkel vervolgens aan uw rechterkant verschijnen.

 • Vanuit Hasselt (E313)

  Neem afslag 19-Massenhoven naar N14 richting Lier/Zoersel/Zandhoven. Sla vervolgens rechtsaf naar de Liersebaan/N14 en ga zo rechtdoor over 3 rotondes. Sla na ongeveer 10 kilometer linksaf naar de Westmallebaan/N179. Tenslotte komt u na 3.3km haaks op de Antwerpsesteenweg terecht waar u links moet afslaan. U ziet onze winkel aan uw rechterkant verschijnen.

 • Vanuit Breda (E19)

  Volg de E19 tot aan de afslag in Brecht. Neem op de rotonde de 1ste afslag en volg de Papbosstraat. Op de volgende rotonde neemt u de 2de afslag naar Wuustwezelsteenweg/N133. Deze blijft u volgen tot u op het einde van de weg rechtsaf afslaat naar Groot Veerle/N133. Na 4.3 km kruist u met de Antwerpsesteenweg. Daar moet u links afslaan. U ziet onze winkel aan uw linkerkant verschijnen.

 • Per bus

  Op de Rooseveltplaats neemt u lijnbus 410. Na ongeveer 45 minuten kunt u afstappen aan halte `Westmalle Centrum`. Deze bevindt zich recht voor onze winkel. Actuele informatie vindt u op de website van De Lijn.


Copyright © 2002 - 2018 Compile bvba - Alle rechten voorbehouden
Webdesign by Compile